top of page
  • kadileppik

Miks Mulle meeldib jōulutrall juba septembris?

Updated: Nov 23, 2022

Möödunud pühapäeval olin väga õnnelik, sest londonis poodides on juba jõuluasjad väljas. Tavaliselt augusti lõpus teen nimekirja, kellele saadan vanamoodsalt postiga jõulukaardi ja kelle jaoks on kingitust vaja. Viimane on kõige olulisem just laste puhul.

Mulle meeldib nüüd juba pakkepaberit-, kuuseehteid-, kingitusi- ja kaarte valida. Kui varakult juba selle teemaga tegelen, siis tähendab see seda, et detsembri kuud ma lihtsalt naudin. Mulle meeldib kui on suur valik pakkepabereid ja jõulukaarte, jättes kõik ostud viimasele hetkele on pakkepaberitest üle käinud miljon kätepaari ja ilusamad kaardid võivad päris räbalad välja näha. Jõulukuul teeme lastega piparkooke, meisterdame kingitusi ja kirjutame jõulukaarte, joome kuuma shokolaadi kaminatule valgel ja loeme jõulujutte raamatust.

Kas pole hullumeelne, kuidas inimesed tunglevad viimasel minutil kingitusi ostma ja tead, et see on paljudel juhtudel mingi mõttetu pahn, millest tahetakse ruttu lahti saada näiteks edasi kinkimise teel.

Möödunud aastal korjasime kõik ettejuhtuvad käbid pargis üles, et neid siis värvida ja pakkida läbipaistvatesse kotikestesse, mida saab kuuse külge riputada. Erilisemad kingitused pereliikmetele olid tassid mida lapsed ise olid kaunistanud ja nimetähed peale kirjutanud.

Detsember ei ole ka minu jaoks pankrotti mineku kuu, sest ma olen kulutusi hajutanud juba varasemate kuude peale. Jõulukuul pean alati väga oluliseks kohtuda sõprade ja pereliikmetega, et rääkida kuidas aasta on möödunud ja millised on ootused uueks aastaks.

1 view
bottom of page