top of page
  • kadileppik

Raamatusoovitus “Bumpalicious”

Updated: Nov 23, 2022

Kui palju me mõtleme oma igapäeva toimetuste juures, kuidas rasedus- ja beebi sünd muudab meie igapäeva elukorraldust, suhteid lähedaste- ning partneriga.

Minu töö- ja tegemised tiirlevad ümber beebide, perede ja rasedate, seega on mul mingi ettekujutus, mida tähendab beebi majas. Tegelikult on iga pere erinev ja kuni beebi majja tulekuni võime vaid oletada, kuidas elu beebiga hakkab olema.

Denise Van Outen on kirjutanud hästi lihtsalt ja armsalt raamatu oma beebiootusest ja sellest, kuidas ta igapäevatoimetusi tegi, soovitan seda raamatud lugeda juba enne pere planeerimist. Valmista ennast ette nii vaimselt kui füüsiliselt, ära häbene ennast sõbrannale abiks pakkumast beebi eest hoolitsemisel. Võta aega oma keha- ja elukorraldust kohandada nii nagu see võiks olla raseduse ajal. Liigu rohkem, toitu tervislikult, õpi endale aega võtma ja pane paika, mida tahaksid kindlasti enne rasedust teha.

Kes ei teaks, et rasedana tuleb süüa kahe eest? Kõik on ilmselt kuulnud, kuid paljud ei tea, et tegemist on müüdiga! Tegelikkuses vajab su keha vaid viimasel kolmel raseduskuul 200 – 300 kalorit rohkem kui tavaliselt.

Kui palju peaks tegema trenni, mida sööma ja kui palju magama, milliseks võib muutuda tööl käimine ja kuidas teha perele ning sõpradele teatavaks uudis, et pisike “teepott” on perekonda lisandumas.

Kõigile ülaltoodud küsimustele ja paljudele teistele saab vastuse raamatust:

“Bumpalicious” How to relax and enjoy your pregnancy


1 view
bottom of page